Sanne Beekmans

Mijn naam is Sanne Beekmans. Ik woon inmiddels in Velp, maar ik ben opgegroeid in Wageningen.

Vanaf jonge leeftijd weet ik dat ik met kinderen wil werken. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik een opleiding onderwijsassistent ben gaan volgen, waarbij ik veel ervaring met kinderen van verschillende leeftijden heb opgedaan. Tijdens deze opleiding heb ik gemerkt dat ik het individueel werken met mensen en kinderen erg leuk vind. Hieruit ontstond mijn interesse voor het vak logopedie. In juni 2020 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Sinds januari 2021 ben ik met veel plezier werkzaam bij deze praktijk in Wageningen. Vanwege mijn onderwijsassistent-stages heb ik kennisgemaakt met diverse scholen in Wageningen.

Plezier in communicatie en plezier tijdens de behandeling vind ik heel belangrijk. Op die manier is het mogelijk om samen aan een doel te werken. Ik vind het leuk om mijn behandelingen creatief, speels en passend bij de cliënt in te richten. Elke cliënt heeft andere interesses en komt met een ander doel naar de behandeling, waardoor mijn werk altijd gevarieerd is.